Inschrijven kan nog! Vaar jij mee in de Pride Canal Parade?

15 juli 2024

Op zaterdag 3 augustus vaart de brandweer met een eigen boot mee tijdens de Amsterdam Pride Canal Parade. Het thema van de Pride is dit jaar TOGETHER. Ook jij kan meevaren op de brandweerboot! Je kunt je nog inschrijven tot en met 19 juli!    

Het thema TOGETHER sluit perfect aan op de brandweercultuur waar samenwerking met onze collega’s, steden, dorpen en buren van het grootste belang is. We werken TOGETHER om er voor elkaar te zijn!

Vertrouwen

We hebben een diversiteit aan collega’s en we staan allemaal voor hetzelfde doel: het redden van mensen. Om deze taak goed te kunnen volbrengen is het belangrijk dat je op ieder moment en in iedere situatie op elkaar kunt vertrouwen. Het is noodzakelijk om honderd procent jezelf te kunnen zijn om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Trots

Er zijn helaas nog veel vooroordelen over de brandweer. Met onze deelname aan de Canal Parade laten we zien dat ‘de stereotype brandweerman’ niet bestaat. We staan voor iedereen als een inclusief en diverse organisatie. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen. We zijn trots op ál onze brandweercollega’s.

Inschrijven

Alle brandweermensen en ondersteunend personeel zijn van harte welkom om zich aan te melden om mee te varen op 5 augustus. Dat doe je door middel van het inschrijfformulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De plekken op de boot worden door middel van loting toegekend. De inschrijfperiode loopt tot en met 19 juli. Je hoort daarna of je meevaart.

Bezoek de pagina Naar het inschrijfformulier

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box