Help mee om ons onderwijsstelsel te verrijken en verbeteren

20 augustus 2024

Het programma Onderwijs Onderweg nodigt je uit om op 12 september actief mee te denken over (rol)duidelijkheid in het onderwijsstelsel. Het doel van het programma Onderwijs Onderweg is een goed werkend onderwijsstelsel met praktijkgericht, flexibel en up-to-date onderwijs voor alle brandweermensen en crisisprofessionals in de veiligheidsregio’s.

Programmadirecteur Frans Schippers: “In de eerste etappe werken we nu vooral aan meer (rol)duidelijkheid in het onderwijsstelsel. Zo is er zicht op de rollen die de veiligheidsregio’s in het stelsel moeten vervullen. Dat geldt uiteraard ook voor het NIPV. We hebben een eerste opzet gemaakt, waarover we graag in gesprek gaan. Dat doen we tijdens een etappebijeenkomst. Deze organiseren we in het laatste deel van elke etappe voor mensen die graag met ons meedenken.”

Aanmelden

Iedereen die geïnteresseerd is in het programma Onderwijs Onderweg en hierover wil meedenken is welkom. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 september 2024 van 09.30-12.30 uur in Arnhem. Je kunt je aanmelden via de NIPV-website. Deelname is gratis.

Meer informatie

Lees het nieuwsbericht Koersplan ‘Onderwijs Onderweg’ vastgesteld

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box